Pension Villa Berolina v Mariánských Lázních, klid a pohoda na okraji lesa

V nádherném prostředí lesů světoznámých Mariánských Lázní se nachází i jedno malebné místečko, které se může stát na pár dní vaším domovem. Těšit se můžete na dobré jídlo, výlety do přírody, neomezené služby hotelu i řadu rekreačních možností.   

Pension Villa Berolina se nachází na klidném místě Mariánských lázní, kde je obklopen bujnou zelení, bohatou přírodou, krásnou zahrádkou s terasou a jelení oborou. Abyste si svůj pobyt zde co nejvíce užili, je možné se připravit na spoustu zábavních aktivit, které jsou odvozeny od aktuálního ročního období. S řadou výletů lze spojit i lyžování, neboť jen za necelých 5 minut chůze dojdete do lyžařského areálu Koliba, odkud můžete ve vydařeném zimním období dojet až před samotné brány hotelu, anebo o 800 metrů opodál dorazíte k areálu s tenisovými kurty či půvabným golfovým hřištěm. 

Ubytování na vás čeká ve jednolůžkových či dvoulůžkových pokojích a apartmánech (pro 4 osoby), v nichž se setkáte se všemi potřebnými moderními doplňky. Ty mimo jiné tvoří i satelitní TV, rádio, skříňky a stojan na oblečení, pohodlné místo k sezení, příjemné koberce, pracovní stůl, topení a vlastní koupelna se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Domácí mazlíčky jsou vítáni zdarma.

Výborná česká kuchyně, jež je doplněna o řadu mysliveckých specialit, které si i vy sami můžete na požádání připravit na vypůjčeném grilu, na vás čeká v místní restauraci. V ceně ubytování máte zařazenou bohatou snídani podávanou klasickou formou švédských stolků. V případě zájmu je možné domluvit si například polopenzi, která bude navíc obohacena o večeři, již bude tvořit rovnou tříchodové menu. 

Hostům se v tomto okolí zejména líbila lokalitu, jejímuž prozkoumání dávají přednost, přesto ani to by vás nemuselo odradit, pokud budete toužit po nějaké uvolňovací masáži či návštěvě nějakého z léčivých pramenů. Jen 300 metrů od vašeho místa pobytu se nachází hotel Krakonoš, jenž se pyšní balneo provozem a dalšími wellness procedurami.

Zlákat vás také může celková prohlídka města, k čemuž můžete využít vyznačených turistických stezek přímo od pensionu. Vydat se můžete ať už pěšky, tak i na kole, která pokud nebudete mít s sebou, se dají lehce zapůjčit. Mariánské Lázně jsou v pořadí druhé největší lázeňské město na našem území a každý rok jako takové láká řady turistů, aby okusili jeho blahodárné účinky. Za zmínku obzvláště stojí zpívající fontána, kde uslyšíte tóny od slavných hudebních skladatelů, jako je Giuseppe Verdi, Petr Iljič Čajkovskij a z české tvorby pak Petr Hapka či Bedřich Smetana. 

Speciály

Rezorty