Nejlepší ubytování v Českém Krumlově zve k romantickým zážitkům

Přemýšlíte-li o dokonalé dovolené plné malebných zákoutí, pak je návštěva Českého Krumlova, kde na vás čeká nejlepší ubytování v srdci historického města, tou správnou volbou. Hotel Růže, v němž budete ubytováni, vám nabídne krásy pětihvězdičkového luxusu.  

Kouzlo renesanční architektury společně s luxusem v podobě pohodlného moderního nábytku a romantické nálady na vás čeká v prostorných pokojích hotelu Růže, který si prošel rozsáhlou rekonstrukcí, aby se z něj mohlo stát velmi oblíbené místo, jakým je dnes. Hotel stojí na břehu Vltavy, nabízí bohatý výhled na řeku nebo na zámek a přináší široký výběr těch nejlepších gastronomických specialit. 

Všechny pokoje jsou plně klimatizované, což zejména v blížících se horkých dnech ocení většina z nás, disponují vždy svěží atmosférou a nabízí vlastní koupelnu, televizi se satelitním příjmem, ledničku, telefon, bezpečnostní schránku, vysoušeč vlasů a bezdrátové internetové připojení. Za příplatek a po předchozí domluvě jsou vítáni i domácí mazlíčci.

Elegantní hotelová restaurace Růže a zároveň sál, v němž budete každý den hodovat, se stane příjemným místem k novým kulinářským specialitám. Zatímco snídani si z předem připravených švédských stolků sestavíte sami, k obědu nebo večeři si dáte jídlo podporující dobrou náladu. Těšit se můžete na domácí moučníky, lehká jídla, gurmánské saláty a širokou nabídku jak české, tak i mezinárodní kuchyně. 

V rámci těch nejlepších služeb by zákazníkům neměla chybět i možnost pořádného uvolnění, které jim poskytne útulné wellness centrum, kde na ně čeká vířivka, krytý bazén, sauna a celá řada lázeňských služeb. Vyzkoušejte třeba rašelinovou koupel v dřevěných kádích nebo si dopřejte exotickou masáž. 

Bohatý pobyt v Krumlově si říká také o bohaté kulturní zážitky. Navštívit můžete například synagogu, městský zámek, minoritský klášter a své romantické kouzlo nabídnou i jen prosté procházky po městě, jež je považováno za jedno z nejkrásnějších měst celé Evropy.

Z dalších výletních destinací bychom neměli opomenout hrad Rožmberk, rozhlednu na Kleti, bobovou dráhu Lipno nad Vltavou, procházku korunami stromů na Lipně a jihočeskou vesničku Holašovice. 

 

Speciály

Rezorty