Klidná dovolená v obklopení krásného lesoparku v Jizerských horách

V zimě aktivně lyžovat, v létě se poohlédnout po pamatkách a na jaře třeba klidně odpočívat. Jaké možnosti dáte přednost vy? Útulný hotel Zámeček se skvělým výchozím bodem pro jakoukoliv vaši vysněnou činnost vám to umožní. Užijte si poklidnou dovolenou v Jizerských horách společně s námi. 

Hotel Zámeček disponuje kapacitou 49 lůžek v moderně zařízených dvou až třílůžkových pokojích. Na každém pokoji kromě vlastního sociálního zařízení také najdete televizi s plochou obrazovkou a satelitním příjmem, telefon, minibar, župan a fén. Pro vaše individuální potřeby je k dispozici recepce, jež je v pohotovosti 24 hodin denně, nebo pokojová služba. Pro případné zájemce je možné postele vybavit přistýlkou a ochuzeni nebudou ani naši domácí mazlíčky, kteří si zde rovněž najdou své místo. 

Areál hotelu může nabádat jak ke svému prozkoumání, tak k pořádání různých akcí. Přijemně rozlehlé prostory lze využít pro konání svatebních obřadů, firemních akcí či jiných večírků. Problém nebude ani se specifickou výzdobou, s níž vám osobně pomůže ochotný personál hotelu. 

Chutné snídaně podávané oblíbenou formou švédských stolků s bohatou nabídkou potravin všeho druhu budou klasicky podávány v místní hotelové restauraci, v níž si kromě příjemné atmosféry zamilujete i pestrý výběr českých nebo zahraničních jídel. Veškeré další denní pokrmy budou podávány právě tady. Výjimkou nejsou chutné rauty, svatební menu či speciality podniku dodávané na požádání. Polopenze s dobrým vínkem k večeři nebo chutným Sektem rovnou po příjezdu čeká přímo na vás. 

Úchvatné wellness služby jsou pro vás zabaleny ve formě různých programových sestav, během nichž si zákazníci mohou vychutnat uvolňovací masáže, blahodárné koupele, pobyty v sauně a mnohé další rekreační aktivity. Před příjezdem se můžete domluvit, jakému balíčku dáte přednost. Můžete využít jeden jako sám, jsou tu však i balíčky pro páry. Ty jsou navíc obohaceny o jednu romantickou večeři, pobyt v solné jeskyni a uhličitou koupel. 

Už jen samotná procházka po kouzelném zámeckém parku uchvátí oko nejednoho návštěvníka, ovšem pokud budete chtít jít dát, můžete využít prohlídky některého z atraktivních míst v blízkém okolí. Mezi turisty velmi často navštěvovaným místem se řadí hrad a zámek Frýdlant, Frýdlantská rozhledna, Ski areál Bedřichov, lázeňské městečko Libverda a velice oblíbené ZOO a Botanická zahrada Liberec.

Zdali cestujete autem, je možné si jej zanechat na hlídaném parkovišti v areálu hotelu. Internetové připojení k místní bezdrátové síti je rovněž samozřejmostí, stejně tak pomoc recepce při hledání nějakého aktivního dobrodružství. 

Speciály

Rezorty