Ponořte se do tajů gurmánského pobytu v hotelu Pivovar Monopol

Stylový hotel Pivovar Monopol najdeme v moderním prostředí v samotném srdci města Teplice, kde nás přivítá půvabná atmosféra nově zrekonstruovaných pokojů a také vůně dobrého piva. Se zvláštní příležitostí několika pobytových balíčků si zde skvělé okamžiky užije jak jedna osoba, tak celá rodina.   

Každý z nás si pod pojmem gurmánský pobyt představí něco jiného, ovšem jedná-li se pivovarský hotel Monopol, sám název nám napoví, že dobré pivo nás tu bude doprovázet na každém kroku. S ohledem na dámy, které jsou při tomto dobrodružném výletu také velmi srdečně vítány, se nejedná pouze o pití chmelového likéru, nýbrž o kouzelný pobyt plný gastronomických zážitků v čele s romantickými výlety a komfortním ubytováním. Skvělým příkladem tomu je kouzelná příroda Teplických skal, která vás zaujme nejen na pohled, ale navíc vás nabádá ke svému prozkoumání. 

Ubytování na vás čeká buďto v jednom ze sedmi přepychových pokojů nebo v jednom z šesti luxusních apartmánů. O tom, že se jedná o velmi komfortní pobyt, už nemůže být sebemenších pochyb. Moderní zařízení pokojů je obohaceno o historický nádech, který vychází ze secesní budovy, což je doplňuje jindy kouzelnou atmosféru. Ze základního vybavení se můžete těšit na televizi s plochou obrazovkou, telefon, trezor a také pohodlný nábytek. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sociálním zařízením a bezdrátové internetové připojení po celém areálu hotelu. U apartmánů si navíc užijeme vlastní kuchyňský kout s veškerými důležitými doplňky. 

Bez ohledu na balíček, který si vyberete, budete vždy otevřenou náručí vítáni v místní hotelové restauraci, jež je zaměřena na ty nejlepší pokrmy z české novodobé kuchyně a také na všeobecně známé světové specialitky. Zvláštní obdiv si zaslouží půvabná pekárnička, díky níž můžete vhodně doplnit váš mimořádný gastronomický zážitek. Samozřejmostí je čepování chutného piva přímo k libovolnému pokrmu. 

Součástí pobytových balíčků není nic jiného než bohatá snídaně klasickou formou švédských stolů a také tříchodová večeře. Hezkým zpestřením se může stát degustační pivní prkénko, na němž si můžete objednat a poškádlit tak své chuťové buňky při ochutnání několika druhů piv najednou. 

Abychom nezůstali sedět jen na jednom místě, vyplatí se podívat do světa, a to konkrétně do bohaté teplické krajiny, která se může pochlubit celou řadou slavných památek. Mezi ty nejznámější patří teplický zámek s romantickým zámeckým náměstím a zámeckým parkem v kuriozním anglickém stylu a poutavá je také rozhledna Hrádek Letná, odkud se můžete kochat pohledem na přílehlou krajinu. Mezi další místa je vhodné uvést lázeňský komplex, zámek Duchcov a nejvyšší hora Českého středohoří Milešovka. 

Speciály

Rezorty