Kouzelný víkend v penzionu U Šírků na Třeboňsku

Lázeňské město Třeboň toho má rozhodně hodně co nabídnout. Víkendy plné atraktivních cílů s bohatou zábavou lze okořenit stylovým ubytováním poblíž města, které je pro vás připraveno v nově zrekonstruovaných prostorech.  

Penzion U Šírků nabízí svým zákazníkům pohodlné ubytování ve stylově zařízených apartmánech, kde se setkáte s převážně útulným dřevěným nábytkem a také vlastní kuchyňkou. Každý apartmán je obohacen o specifickou přírodní vůni, jež vám navodí příjemnou atmosféru. Na výběr máte pokoje pro dvě až čtyři osoby, což vám vzhledem k dostupným venkovním aktivitám dává možnost vzít s sebou celou rodinu a užít si parádní dovolenou. 

Celková kapacita penzionu činí 34 osob, avšak nemusíte se bát, že by na vás ve vysněném termínu nevyšla řada. Vzhledem k dnešním moderním možnostem komunikace stačí zvednout telefonní sluchátko a domluvit si termín předem. Recepce je tu kdykoliv pro vás, šampaňské už se chladí, parkování se nachází přímo u objektu a je zcela zdarma. Stejně tak i bezpečné uložení jízdních kol v uzavřených prostorech areálu. Dále se můžete těšit na vyhlášenou českou restauraci, bezva večírky s příležitostným grilováním a nově vybudované dětské hřiště se skluzavkou. 

Ubytování je možné zařídit si jakýkoliv den v roce, a pokud tak učiníte, můžete se spolehnout, že váš pokoj bude disponovat vlastním sociálním zařízením, malou kuchyňkou pro přípravu vlastních pokrmů, televizí, pohodlným nábytkem s přírodní vůní dřeva a samozřejmě také bezplatným internetovým připojením. 

V příjemné restauraci, která se nachází pouhých 70 metrů od penzionu, si můžete pochutnat na těch nejlepších českých pokrmech, jejichž nabídka je rozšířena o místní specialitky, jímž vévodí například vyhlášené třeboňské ryby. Všechna strava se pak dá spláchnout řadou nealkoholických nebo alkoholických nápojům, mezi které se řadí i několik druhů piv. Při pořádání různých oslav se dá využít sál pro 100 osob, kde nejenže bude spousta místa, ale zároveň budou všechny vaše požadavky ohledně hostování vyslyšeny.

Obec Domanín se nachází přibližně 4 km od lázeňského města Třeboň, což otevírá brány k dalším ať už společenským, nebo kulturním aktivitám. Kdybyste nevěděli, kam zavítat, už samotná prohlídka onoho historického města ve vás zanechá příjemný pocit, který se dá ještě o něco vylepšit například návštěvou Lázní Aurora. Třeboňský zámek je vzdálený 5 km od místa pobytu a dále bude jen na vás, zdali se k němu vypravíte pěšky, autem nebo na kole. Široká tu je i nabídka rybaření, čiže pokud se chystáte pochlubit vlastním úlovkem na Vánoce, zde máte řadu příležitostí. 

Speciály

Rezorty