Čtyřhvězdičkové ubytování v Kašperských Horách vám zajistí příjemnou a ničím nerušenou dovolenou

Šumavská příroda spojená s Vánoční atmosférou může být tím pravým odreagováním, co vám jedinečný a cenově přijatelný pobyt v Kašperských Horách nabízí. Z celé řady možností můžete vyzkoušet jak proslulé šumavské bylinné lázně, tak energetický či meditační park.

Naše pouť za poznáním začíná v **** hotelu Parkhotel Tosch, v němž je pro vás připraveno více než 43 komfortně vybavených pokojů, jež jsou rozděleny dle cenové relace do typů Standard, Superior a apartmánů Standard či Luxury. Jestliže se už teď cítíte zmateni, nemusíte se bát, že by vám v kterémkoliv z nich cokoliv chybělo. Jde pouze o osobní vkus, podle něhož se rozhodnete, jak moc si dovolenou chcete užít. 

Přesuneme-li se do interiéru, pokoje jsou zařízeny v originálním anglickém stylu, který působive nejen velice elegantně, ale také především klidně. Pro někoho bohužel se jedná pouze o nekuřácký hotel a navíc jen pro dospělé (děti od 15 let). Jedná se o čisté prostředí v samotném srdci Šumavy, kam si lidé rádi jezdí převážně odpočinout od všedních starostí, tudíž byste s tímto drobným omezením měli mít pochopení. Na oplátku tu na vás čeká vlastní sociální zařízení s velkou televizí se satelitním příjmem, telefon, termoregulace, příjemný nábytek se všedními doplňky pro každodenní využití.

Ráno se posilníte u snídaně v hotelové restauraci, která se podává klasickou formou švédských stolů. K obědu nebo večeři si sednete do stylové lovecké restaurace, v níž se vychutnáte některý z předem vybraných chodů. Jak už název napovídá, ty se zaměřují převážně na zvěřinová jídla, jež jsou připravena podle současných gastronomických trendů. Samozřejmě volba je čistě individuální a pokud byste raději upřednostnili tradiční českou kuchyni či vegetariánský pokrm, jistě vám bude vyhověno. 

Po jídle si můžete zaskočit do hotelové vinárny, již najdete ve sklepních prostorách objektu. Toto místo vás ohromí svou působivou atmosférou, která byla zachována i napříč staletími. 

Aby se váš pobyt zde stal více unikátním a správně plnil svůj účel, bylo pro vás vybudováno lázeňské centrum, kde můžete vyzkoušet všechny bylinné procedury (počínaje koupelemi, zábaly, párami a konče masážemi) do energetického a meditačního parku s menhiry. Volný vstup také máte do naprosto kouzelného bazénku, u něhož vám bude hrát příjemná relaxační hudba.

Kdybyste se rozhodli vytáhnout paty ven a poznávat místní krajinu, můžete si vyšlápnout po jedné z turisticky označených cest, které vás zavedou do různých míst po blízkém okolí. Příjemná je například procházka k hradu Kašperk, do centra města Kašperských Hor či na Horskou Kvildu. 

Speciály

Rezorty