Sváteční pobyt v Beskydech. Místo chutného jídla, příjemné atmosféry a dobrého odpočinku

Pobyt v beskydské kolibě by se leckým dal označit za oázu klidu uprostřed chráněné krajinné oblasti, která vás dostane do té pravé sváteční nálady. Od trochy neškodné zábavy a příjemné relaxace vás dělí jen krůček, tak proč jej neudělat společně s celou rodinou. 

Restaurace a penzion Koliba nabízí útulné ubytování v nádherném a klidném prostředí Beskyd. Ihned po příjezdu budete mít pocit, že se tu zastavil čas, neboť na všechno kolem působí svěží a vánoční duch, který se, date-li mu příležitost, hravě přenese i na vás. 

Ubytování je od prvního pohledu úzce spjato s přírodou. Ačkoliv kromě příjemné vůně přírodního dřeva, jež vás nadchne během celého vašeho pobytu zde, se dočkáte veškerých moderních vymožeností dnešní doby. Nesmíme opomenout vlastní sociální zařízení, pohodlný nábytek, televizi se satelitním příjmem, 15 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a bezplatné parkování přímo před objektem penzionu. 

Příznivci dobrého jídla si již teď mohou připravit chuťové buňky, neboť jen málokdo by dokázal odolat svátečním pokrmům místní kuchyně. Jejich součástí jsou teplá i studená jídla, vyborné menu, chutné minutky a specialitky podniku, které vám budou podávány, vyberete-li si tak, každé ráno a večer. Skvělým povzbuzením může být i sklenka dobrého vína nebo chutného točeného piva. 

Pohodlná nálada vás bude doprovázet na každém kroku a vylepšit ji může snad už jenom relaxační pobyt ve finské sauně, vířivce nebo za doprovodu klidné muziky u uvolňovací masáže. Ve venkovním bazénu se v této době asi moc neohřejete, zato si ale vybrané procedury můžete kdykoliv zopakovat a přitom se nechávat ladně unášet na odpočinkové vlně. 

S otevřenými branami penzionu je spojena celá řada míst, na které se můžete ve svém volném čase vydat. Komu by se chtělo, může zkusit pokořit Lysou horu, tedy nejvyšší horu Moravskoslezských Beskyd (1323 m. n. m.), vydat se na poučnou stezku pralesem Mionší, nakouknout do Muzea Beskyd nebo zavítat do pivovaru Radegast v Nošovicích. 

Speciály

Rezorty