Přijměte pozvání do exkluzivního wellness centra Eden Spa na zámku Hrubá Skála

Na pískovcové skále, v malebné krajině a uprostřed lesů asi 6 km jihovýchodně od města Turnov leží EA Zámecký hotel Hrubá Skála, jenž je znám pro svou romantickou atmosféru a útulné přístřeší. A co víc ještě? Lidé sem kromě krásného výhledu, stylového pobytu a dobrého stravování přichází obdivovat ještě jednu věc - zámecké wellness. 

Pokud znáte historické stavby, jako je zřícenina hradu Trosky nebo hradu Valdštejn, pak jste asi i obeznámeni s trasou na hotelový zámek Hrubá Skála, neboť tento objekt leží rovnou mezi nimi. A právě tady na vás čeká úžasný víkendový pobyt (nebo i déle), který vám zajistí pohodlnou a o to více pohádkovou dovolenou. A proč pohádkovou? Málokdo asi ví, že tento zámek se objevil v mnoha českých pohádkách, z nichž nejznámější je Princ Bajaja.

Jak už bylo řečeno, můžete se těšit na elegantní ubytování ve stylově zařízených pokojích, a to především v zámeckém stylu. To zahranuje vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, toaletu s toaletními potřebami, televizi se satelitním příjmem, ledničku ke každodennímu použití a uschování vlastních laskomin, a trezorem pro uchování cenností. 

Pokud byste nevěděli, kde si pořádně naplníte žaludky, tak vám porád uniká fakt, že jste na zámku, tudíž jídla je tu víc než dost a pokrmy nejsou jiné než královské. Na výběr máte hned z několika restauraci a příslušný balíček, jenž si sami zvolíte, rozhodne, jak moc se o vás personál hotelu bude starat. Ochutnat můžete ze široké nabídky jak českých, tak mezinárodních jídel a chybět nebudou ani zámecké speciality. Pro milovníky historie je připraven například Lovecký salonek  či Středověka krčma, zato snídaně jsou pro vás připraveny ve Valdštejnském sálu. Ty jsou podávány klasickou formou švédského stolu. 

O to, abyste se domů vrátili příjemně odpočatí, se postará pohádkové wellness, kde si můžete dopřát například panoramatickou saunu, parní lázeň, vířivku, celotělové lázeňské procedury, různé zábaly či oblíbené masáže. A pokud patříte mezi ty, co si rádi nechají poradit a zkusí tak něco nového, doporučujeme lahodnou čokoládovou masáž nebo reflexivní masáž chodidel. 

A komu by se nechtělo odpočívat u sklenky dobrého vína nebo užívat si skvělého lázeňského pobytu, ten jistě rád zavítá do přírody. Kolem zámku se potuluje kupa turistických stezek, které vás doprovodí po jedinečné procházce mezi skalními útvary. Komu by to bylo málo, může zavítat do Prachovských skal nebo si prohlédnout proslulý hrad Trosky, jenž je symbolem Českého ráje a jednou z nejnavštěvovanějších atrakcí v zemi. 

Speciály

Rezorty