Pohádková dovolená v pohádkovém světě

Příznivci dobrodružství a neobyčejně kouzelných příběhů s pohádkovými bytostmi se mají na co se těšit. Tento tajuplný svět plný překvapení nás zavede do nitra Českomoravské vrchoviny, kde budete mít společně s celou rodinou možnost vychutnat si jedinečný pobyt hned vedle opravdické pohádkové vesničky!   

Skutečná představa úžasného pohádkového příběhu je pro každého z nás jiná a především hodně také záleží na věku jedince. Co však si vychutnáme všichni naprosto stejně, to je kouzelná atmosféra, jež panuje v hotelu Podlesí, který jak už bylo naznačeno, leží hned vedle pohádkové vesničky Podlesíčko. Není nikde dáno, že se všichni nemohou bavit, neboť zdejší prostředí je k tomu přímo jako stvořené a ubytování jakbysmet. 

Velice snadno se zabydlíte ve dvou až čtyřlůžkových a příjemně komfortních pokojích, které lze ještě navíc vybavit přistýlkou. Luxusní pokoje jsou rozděleny do dvou kategorií, přičemž v obou si užijete všechny potřebné doplňky pro každodenní využití. Nedílnou součástí každého z nich je vlastní koupelna se sociálním zařízením a kopoje typu lux jsou po rekonstrukci navíc rovněž vybaveny pohodlným nábytkem, jemnými koberci, LED TV, minibarem či kávovarem. Koupelna se poté prezentuje v barvách mramoru a každá místnost navíc disponuje dostatkem prostoru pro volný pohyb.

Další z oblíbených částí hotelu, kam určitě rádi zavítáte, je stylová restaurace, k níž je za pěkného počasí připojena malebná terasa. Právě v těchto prostorách vám budou připravovány speciality jak české, tak i mezinárodní kuchyně, k nimž lze zařadit i nějaký ten sladký pamlsek. V případě pořízení si polopenze se tu kromě snídaní můžete těšit i na tříchodové večeře, které můžete spláchnout dobrou láhví vína, jež si vyberete buďto přímo v restauraci, nebo v nově zrekonstruované vinárně. 

V létě a v dalších pěkných dnech lze své gastronomické zážitky obohatit zejména dalšími masovými specialitkami, které se budou opékat na ohni. Pro záživnější rodinné chvilky je možné přidat i trochu muziky a užít si tak krásný večer společně. 

Pro pohodový relax či neškodlivou zábavu přímo v areálu hotelu se můžete vydat do jednoho ze dvou dostupných bazénů, z nichž jeden je krytý a druhý venkovní. Pro uvolnění po náročném dni plném poznávání nejen pohádkových bytostí v pohádkovém území, kam máte také jako hosté šanci se alespoň jednou podívat, si můžete dopřát jednu z předem vybraných másáží, která se zaměří právě na vaše bolavá místa. A pokud si budete chtít jen tak skočit do sauny nebo si s chutí trochu zaposilovat, ani to nebude problém. V opačném případě tu jsou připraveny hry a výbava pro venkovní i domácí zábavu, do čehož se dají zahrnout šipky, kulečník, stolní tenis, fotbalové hřiště a mnohé další. 

Kdo by rád navázal na tématický výlet, může se vydat do 20 kilometrů vzdáleného Pekla Čertovina, kde na vás bude čekat pět pater zábavy a příjemného strašení, nebo může navštívit zámek Žďár nad Sázavou. Pro aktivní výletníky je poté příjemná návštěva Toulcovy rozhledny, Paseckých či Malínských skal a atraktivního sjezdařského areálu v Novém Jimranově. 

Speciály

Rezorty