Jaro plné harmonie. Přijeďte do Luhačovic a užijte si komfortní, lázeňské ubytování

Jaro klepe na dveře a s ním i příjemná možnost užít si parádní dovolenou v překrásném lázeňském městečku Luhačovice. Vybrat si můžete jeden z celé řady skvělých pobytových balíčků, které zahrnují jak bohaté wellness zážitky, tak chutné stravování. 

Hotel Harmonie se nachází v poklidné části Luhačovic v kouzelném údolí říčky Olšavy. Hned po příjezdu vás zde přivítá rozlehlý venkovní areál, čerstvý vzduch a především dvě hlavní budovy. V té první na vás čeká příjemné wellness centrum s krytým bazénem a restaurací, v té druhé najdete fitness centrum, restauraci a konferenční prostory. Hotel je svou polohou ideálním místem pro firemní akce, svatební obřady, sportovní aktivity, poznávací výlety i řadu rekreačních možností. 

Ubytováni budete v jednom z 139 dvoulůžkových pokojů, které jsou vybaveny pohodlným nábytkem i všemi potřebnými doplňky pro všední využití. Nechybí televize se satelitním příjmem, bezplatné připojení k Wi-Fi, trezor, lednice, telefon, minibar a pochopitelně také vlastní koupelna se sprchou a toaletou. Parkování je hostům umožněno přímo v areálu objektu. Domácí mazlíčci jsou vítáni.

Místní restaurace se zaměřuje na různé regionální specialitky, ovšem ani tradiční jídla z klasické české či mezinárodní kuchyně tu chybět nebudou. V hezkých letních dnech je k dispozici venkovní areál s otevřenou terasou, kde se můžete kochat pohledem na přilehlou krajinu. Podobně úžasný výhled vám zajistí i denní bar, kam si můžete kdykoliv skočit na dobrý zákusek s kávičkou. Snídaně i večeře vám naservírují v hotelové restauraci. 

V hotelovém wellness centru na vás čeká vyhřívaný bazén s masážními tryskami, finská sauna, kryosauna či vířivka. Těšit se můžete také na celou škálu lázeňských procedur. V bohatém výběru nemohou chybět masáže, zábaly, koupele a mnohé další. Využít rovněž můžete neomezeného vstupu do fitness centra.

Hosté mají možnost podívat se do sportovního areálu, kde najdou hřiště na minigolf, basketbal, nohejbal a volejbal. Děti se naopak příjemně zabaví v herním klubu a společně si můžete vypůjčit například koloběžky, horská kola a užít si zábavu v blízkém okolí. 

K tipům na výlet nesmíme opomenout hrad Buchlov, který je od hotelu vzdálený 48 km, Trenčianské Teplice (jedny z nejnavštěvovanějších lázní na Slovensku - 35 km), zámek Zlín, Zřícenina hradu Starý Světlov, ZOO Lešná, Centrum Luhačovic a další. 

Speciály

Rezorty