Clarion Congress Hotel Ostrava - moderní komfort čtyřhvězdičkového standardu

Občas unikáme od svých problémů do přírody a jindy nám pomáhá, pokud najdeme místo, kde si budeme moct jen příjemně odpočinout a přitom nechat ostatní, aby se o nás postarali. Pokud jste nakloněni k té druhé zmíněné variantě, pak se pro vás patrně nenajde lepší místo než to, které vám nabízí Clarion Hotel a jeho univerzální pojetí luxusu. 

Kdo je z Ostravy, patrně ví, o čem je řeč, ovšem pro ty ostatní je tu jedna velká neznámá.  Clarion Congress Hotel Ostrava  je jedním z nejvyhledávanějších míst k odpočinku v této oblasti, neboť svým zákazníkům nabízí služby všeho druhu. Těšit se můžete jak na dobré stravování, tak i přepychové ubytování nebo prvotřídní wellness služby. 

Na výběr máte ubytování v jednom z 169 plně klimatizovaných pokojů nebo 29 luxusních apartmá. Ať už dáte přednost jednomu či druhému, můžete se pokaždé těšit na pohodlný nábytek, vlastní sociální zařízení, televizi se satelitním příjmem, telefon, bezdrátové internetové připojení, minibar a trezor. 

Na své si přijdou i majitelé společností, kteří plánují nějaké firemní zasedání. S kapacitou 1620 delegátů a 2000 m2 je tento hotel považován za největší kongresové centrum na severní Moravě. Nejprostornější sál pojme až 900 osob, přičemž příjemná a profesionální obsluha je vždy samozřejmostí. 

Moderní prostory pokračujou všemi směry i do hotelové restaurace, která se bude starat o vaše speciální gastronomické zážitky. Ať už je dáte přednost klasickému českému pokrmu, nebo nějaké mezinárodní specialitce, budete mít pokaždé záruku čerstvých surovin.

Po jídle nebo k příjemnému večeru si poté můžete skočit na skleničku do Lobby baru Benada, jenž ocení zejména milovníci míchaných drinků. 

Výjimkou půvabného prostředí není ani kvalitní wellness centrum, v němž se setkáte s bazénem, vířivkou, saunou a mnohými dalšími vámi známými relaxačními doplňky. Chybu neuděláte ani v případě, pokud se necháte zlákat nějakou uvolňovací masáží, po níž dáte zapomenout na dlouhý pracovní týden. Výběr je opravdu pestrý. 

Hotel je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, o čemž se přesvědčila již celá řada hostů, kteří sem jezdí hlavně v případě každoročního mítinku Zlaté tretry Ostrava. Kromě běžných hostů, sportovců a atletů se může stát, že zde potkáte i nějaké slavné osobnosti. 

Speciály

Rezorty